Home » , , , » MADAGASCAR 3 (2012) Μεταγλωτισμένο

MADAGASCAR 3 (2012) Μεταγλωτισμένο



MADAGASCAR 3

2012

ΜΕΤΑΓΛΩΤΙΣΜΕΝΟ

Είδος ταινίας: Animation | Adventure
Σκηνοθεσία: ΕΡΙΚ ΝΤΑΡΝΕΛ
Σενάριο: ΕΡΙΚ ΝΤΑΡΝΕΛ, ΝΟΑ ΜΠΟΜΠΑΣ
ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΟΥΝ ΟΙ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΟΥΡΛΑΜΠΑΣ , ΠΕΤΡΟΣ ΔΑΜΟΥΛΗΣ , ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΚΡΕΒΑΙΚΑΣ , ΦΩΤΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ , ΣΠΥΡΟΣ ΖΟΥΠΑΝΟΣ , ΓΕΡΑΣΙΜΟΣ ΓΕΝΝΑΤΑΣ , ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΓΚΙΡΓΚΙΣ , ΘΑΝΟΣ ΚΑΛΛΙΡΗΣ , ΛΙΛΑ ΜΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΥ , ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΑΥΡΙΔΗΣ , ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΓΑΛΑΤΗΣ , ΟΡΕΣΤΗΣ ΑΝΔΡΕΑΔΑΚΗΣ , ΗΡΩ ΜΠΕΖΟΥ , ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ , ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΑΣ
Βαθμολογία: 7.2/10 (19,790)
Πρεμιέρα (US): 08/06/12
Πρεμιέρα (GR): 30/08/12
Χώρα παραγωγής: USA

Οι πιο αγαπημένοι ναυαγοί, επιτέλους βρήκαν τον δρόμο τους! Έξι χρόνια μετά την στιγμή που χάθηκαν από προσώπου γης, δίχως να αφήσουν το παραμικρό ίχνος, τα άγρια ζωάκια του κήπου της Νέας Υόρκης, αφού ξεπέρασαν το αρχικό σοκ από το μακρινό τους ταξίδι στο νησί της Αφρικής, ανακαλύπτουν σιγά σιγά την ρότα που θα τα οδηγήσει σπίτι τους. Και αφού κάτι τέτοιο δεν συνέβη στην δεύτερη περιπέτεια του υπέρ - επιτυχημένου franchise κινουμένων σχεδίων με τον τίτλο Madagascar, είναι πιθανό να συμβεί στην τρίτη τους εκδρομή στις μεγάλες οθόνες, που φέρει τον υπότιτλο Europes Most Wanted. Δεν χρειάζεται φυσικά πολύ μυαλό για να κατανοηθεί πως το λιοντάρι, η ζέβρα, η καμηλοπάρδαλη, ο ιπποπόταμος, οι χαριτωμένοι πιγκουίνοι και η υπόλοιπη κομπανία, φτάνουν κολυμπώντας στις ακτές της Ευρώπης, για να προκαλέσουν αναταραχή στους κατοίκους της με την άγρια μεν, αλλά τόσο αθώα παρουσία τους. Από τα λιγοστά πλάνα του τρέιλερ, που η Dreamworks μόλις έριξε στην κυκλοφορία διαλαλώντας τον εμπορικό της τίτλο, που θα κάνει πρεμιέρα στους τρισδιάστατους κινηματογράφους στις 8 Ιουνίου του 2012, η τρομερή συντροφιά μάλλον πρέπει να αναστάτωσε ολάκερη την Μεσόγειο, αφού την βλέπουμε να ισοπεδώνει την Κυανή Ακτή αλλά και να λαμβάνει μέρος σε τσίρκο που κάνει παράσταση εντός του... Κολοσσέο! 


Στη σελίδα που σας ανοίγει πατάτε το “SKIP AD” πάνω και δεξιά

Δείτε την online στα παρακάτω site...   


Ολόκληρο το αρχείο σε ένα λινκ uploaded, με μεγάλες ταχύτητες, χωρίς διαφημίσεις, μόνο για χρήστες με premium account.


200mb Links zettahost
Χωρίς χρονικά όρια και χωρίς περιορισμούς
Part1 - Part2 - Part3 - Part4 - Part5 - Part6
Part7

Κατεβάστε μέσω τορρεντ,  
Κατεβάστε Εδώ




Με ένα κλικ τη μέρα στις διαφημίσεις του site μας βοηθάτε να συνεχίσουμε να σας προσφέρουμε δωρεάν, δε χρεάζεται να εγγραφείτε ούτε να δώσετε αριθμό τηλεφώνου ! Ένα κλικ μόνο φτάνει, σας ευχαριστούμε.

Αν αντμετωπίζετε πρόβλημα να δείτε τις ταινίες μπορείτε να δείτε εδώ πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν
Μοιράσου το με τους φίλους σου :

0 comments :

Post a Comment

 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2013. Δωρεάν παιδικές ταινίες online - All Rights Reserved
Template Created by Creating Website Published by Mas Template
Proudly powered by Blogger